Program Odense

Lørdag 30. september

06.00 Avreise Stavanger. Oppmøte 1,5 time før avgang.

07.10 Ankomst København. Etter bagasjehenting, tar vi toget direkte fra Kastrup til Odense. En togtur på rundt halvannen time.

10.00 Ankomst Odense. Det er to minutter å gå fra jernbanestasjonen til First Hotell Grand, hvor vi skal bo.

15.00 De som ønsker, kan bli med på felles avreise for å hente startnummer ved Odense Idrætspark. Dersom du ønsker å dra tidligere eller senere, er det selvsagt fritt fram. Startnummerhenting i Odense Idrætspark ligger noen kilometre utenfor sentrum – rundt 10-15 minutter med buss.

18.30 Vi samles i hotellets lobby for å kort informere om søndagens løp. Vi svarer på alt fra sportslige tema, til praktiske ting noen måtte lure på.

20.00 Vi lader opp til morgendagens løp med pizza og pasta. Gi beskjed om du vil være med.

Søndag 1. oktober

06.30 Frokost på hotellet. For de som skal løpe halvmaraton, er starten klokka 9. Gratis buss må tas senest kl 07.45,  fem minutters gange fra hotellet. De som skal løpe helmaraton eller 10 km har senere starttid, nærmere informasjon gis på lørdagens informasjonsmøte.

09.00-15.00. Løpene pågår. Gratis buss tilbake til sentrum går like fra målområdet kontinuerlig.

13.00 og utover ettermiddagen. Champisbrunsj for de som vil, i hotellets egen brasserie. Vi samles for litt god mat og drikke. Denne er ikke inkludert i prisen, men koster DKK 225 per person og inkluderer et glass champagne og tapas.

20.00 og utover kvelden. Bankett. Vi arrangerer felles middag for de som ønsker å være med på dette. Gi beskjed dersom du ønsker å være med. (Kommer i tillegg til oppgitt turpris.)

Mandag 1.oktober

Valgfri avreise med tog til København. Da vi har booket siste flyavgang tilbake til Stavanger, har du god tid, enten du vil tilbringe dagen i Odense, eller ta et tog på formiddagen og se deg om i København før du drar til flyplassen. Det er gode oppbevaringsmuligheter på Hovedbanegården i København. Utsjekk First Hotel Grand Odense kl 12.

20.40 Avreise Kastrup.