I joggeskohimmelen

I joggeskohimmelen

Var en tur innom G-sport Jæren før helgen, og tok en titt på alle de nye joggisene som hadde kommet på plass i hyllene – og hvilket utvalg.

Jeg, som i utgangspunktet er, og alltid har vært tro mot, Asics, har lagt min elsk på disse fra Nike – Lunareclipse 2. Supergode på foten og seiler dermed opp som en reell utfordrer til mine fine, trofaste slitere, Asics Kayano.

Fargen er det heller ingenting å si på, knallrosa med fine detaljer i litt orange og gult (det ser man ikke så godt på bildet)

Ellers lover produsenten følgende:

* toppmodell joggesko
* sensasjonell støtdemping og stabilitet
* kombinerer god støtte og lav vekt
* sømløs overdel
* ekstraordinær spenst i mellomsålen

4 Comments

 • Silja Posted 12. august 2012 18:31

  Jeg har slitt ut tre par og skjønner nå at det er på tide at jeg kjøper nye NÅ…. for den fargen var jo superfin 😉 Dette er utvilsomt skoen som passer min fot perfekt! Etter at jeg begynte å løpe med dem har jeg ikke funnet noen andre som har kunnet måle seg….

 • Trude Posted 12. august 2012 18:46

  Jeg skal prøve dem i løpssammenheng, så muligens Kayano står for fall… hi-hi. De er supre på foten – utrolig lette, myke og kjennes ut til å ha god støtdemping, som lovet av produsenten…:-)

 • Anonym Posted 12. august 2012 21:02

  Du klær den Trude, spræge dama , spræge sko. Pilates bodywork vente på deg:) AK

 • Trude Posted 12. august 2012 21:30

  Ja, jeg må prøve det, grøss og gru….Fantastiske sko, jeg har bare hatt de på hele dagen i dag, men skikkelig lette og komfortable.

Comments are closed.