Nede for telling

Nede for telling

Ligger strekk ut med influensa på tredje dagen – alt annet enn kjekt, og ikke minst stressende. Bare tanken på å ikke å være i løpemodus, er deprimerende. Men det går nok over om noen dager. Satser på at formen er såpass at jeg kan ta en rolig løpetur søndag.

Det var etter en tur med joggesko i skogen mandag kveld, det plutselig datt over meg, og tirsdag var jeg sengeliggende, en totalt uvant situasjon. Jeg er jo aldri borte fra jobb og kan ikke huske sist jeg var for telling på denne måten.

Tar med et bilde fra sist helg, da formen var noen hakk bedre – en usminket huldra hilser.

5 Comments

 • Kirsti Posted 12. februar 2015 13:35

  Huff, vet hvordan du har det…er også nede for telling med skade for tiden…er nesten verre enn kjærlighetssorg å ikke få snøre på seg løpeskoene…Søndag er du nok i farta igjen!

 • Stine Posted 13. februar 2015 11:36

  God bedring, Trude! Det å ikke kunne løpe når man vil, er vel noe av det verste for en løper…. Men det kommer bedre dager – snart! 🙂

 • Trude Posted 13. februar 2015 16:57

  Er heldigvis litt bedre i dag, så det ser lovende ut med tanke på rolig søndagstur:-)

 • Trude Posted 13. februar 2015 16:58

  Helt forferdelig – tortur så det holder… Ler når jeg leser at det kjennes verre enn kjærlighetssorg… hehe. Mulig det er det:-) Føler meg oppesen i dag, men ikke helt 100 prosen – satser på at det blir rolig søndagstur uansett. God helg!

 • Eline Posted 13. februar 2015 18:25

  Masse god bedring Trude! Håper at du snart er på beina igjen!
  Vi snakkes:-)

Comments are closed.