Ready – or not?

Ready – or not?

Dagen før Stavanger halvmaraton er følelsen litt sånn bob-bob. Litt beroligende løpsprat per telefon hjalp litt mot nervøsiteten, og jeg vet at når jeg står på startstreken, så MÅ jeg jo bare være klar.

Løpsantrekket er klart, har bestemt meg for kort tights (for første gang) og langermet tynn genser. Og så tror jeg at kompresjonsstrømpene må på. Stil kan ikke prioriteres. Berlin-skoene (Asics Gel Kayano 18) skal også testes i konkurranse for første gang.

Modne bananer, YT sportsdrikke og energipåfyll (før løpet) er klart, og langs løypa har jeg fått foreldene mine til å lange meg ei  banan og ei lita flaske sportsdrikke – sånn i tilfelle. De kommer til å stå ved 12-13 km. Sverger til bananer istedet for energi-gel, synes det gir hurtig energi, og ikke så kvalmende å få ned. Husker ikke om det var bananer så tidlig i løpet i fjor, men det var iallfal et fruktbord 3 km før mål, og det er for seint for mitt vedkommende.

 

3 Comments

  • tommy50k Posted 31. august 2012 20:03

    Lykke te =0) Blir full maraton for meg…

  • Trude Posted 31. august 2012 20:15

    Lykke til du, også, var såvidt jeg ikke booket om da jeg hentet startnummeret i dag. Ville så gjerne løpt hel, men Berlin venter om 4 uker…

  • Lille søster Posted 1. september 2012 11:18

    Lykke til! Lurt med litt påfyll. Leste et eller annet sted nylig at bananer var vel så bra for kroppen som gel og lignende.

Comments are closed.