Run girl, run

Run girl, run

Nye løpestrømper i hus – i en litt mer feminin utgave enn de andre jeg har har liggende i skuffen.

Testet dem i dag, rolig 8 km (løper ned før lørdagens konkurranse) og de får definitivt bli med på flere turer. Blir kjempeglad av å se på det fine mønsteret og påskriften «Run girl, run».

Løpestrømper er generelt godt å ha på seg, men i sommer har jeg løpt uten på grunn av at jeg synes det er litt varmt. Benyttet derfor sjansen nå i kveld, siden temperaturen lå rundt 15-16 grader og ikke rundt 20, som vi har værg bortskjemt med i hele sommer.

2 Comments

  • Kirsti Posted 29. august 2013 11:23

    Såååå kuuule!! Hvor fikk du tak i disse?? Lykke til på lørdag!! Du kommer til å perse så det synger etter all intervalltreningen din (selv om du sikkert er som meg…hater å høre like kommentarer rett før et løp…:)) Jeg må trekke meg fra løpet på lørdag…tok laaaaang tid før jeg aksepterte det, men jeg er rett og slett skadet…går til fysioterapeut for tiden og får bare lov til å løpe moderat…og moderat daffetempo er ikke et alternativ når en stiller i løp! he..he..Gleder meg i alle fall til løpsrapport!

  • Trude Posted 30. august 2013 13:34

    Å nei, så kjipt. God bedring til deg – ikke kjekt å høre. Jeg kjøpe strømpene på lopeskjort.no Mye kult å finne der, så jeg kommer garantert til å kjøpe noe mer derfra:-) Satser på at intervalltreniga gjør susen, men er skikkelig gåen i magen i dag av nervøsitet…

Comments are closed.