Søndag. Oslo. Sognsvann.

Søndag. Oslo. Sognsvann.

Søndag var jeg en snartur i Oslo, og igjen var formålet jobb. Samtidig er ikke programmet så presset at jeg ikke får lagt inn ei lita løpeøkt. Som alltid er det kjekt å komme tilbake til gamle og kjente trakter – jeg blir aldri lei Sognsvann.

 

Minnene fra studietida ved Norges idrettshøgskole er nemlig mange og gode – okei, det var ikke så kjekt å øve på livberging/kanovelt i oktober…brrr.

Men søndag var forholdene optimale, det er stor kontrast mellom vind og regn som pisker deg i ansiktet på Jæren, til å løpe i shorts i 16-17 grader ved inngangen til Nordmarka.

Med lørdagens harde 15 km-løp fremdeles satt både i lår og legger, bestemte jeg meg fort for å ta første runde som en «powerwalk» med Vibeke (les bloggen hennes HER), som på grunn av en leggstrekk må unngå for mye løping.

Da første runde var unnagjort, la jeg avgårde i restitusjonstempo, men som kjent, er jeg ikke så god til det og avsluttet siste kilometer på under fem minutter.

Da jeg kom ut fra skogen, stod Vibeke klar med kamera – kjekt med egen fotograf (og slippe å bruke iPhonen til støtt og stadighet).

.. og her følger et lite bilderas fra søndagens kombinerte powerwal/løpetur

Ha en fin treningsuke!

4 Comments

 • Guro Eriksen Posted 10. september 2012 15:06

  Det ser ut til å være en vakker plass å løpe på! 🙂

 • Janicke Ekelberg Posted 11. september 2012 19:31

  Sognsvann er flott!!

 • Trude Posted 12. september 2012 13:23

  Ja, det er sikkert og visst. Yndlingsplassen min i Oslo.

 • Trude Posted 12. september 2012 13:23

  Ja, og så er det alltid vindstille i Oslo..:-)

Comments are closed.