Stille før stormen

Stille før stormen

Går to rolige dager i vente. Lørdag er det Egersund halvmaraton, og jeg satser på å hvile meg i form. Litt sliten i beina etter tre harde økter på rappen torsdag, fredag og lørdag sist uke, samt 29 km mandag, tirsdag og onsdag.

Fra Sandnes idrettspark  i sommer. (Foto: Lars Kristian Aalgaard)

I går ble det med 6,5 km, og etter anbefalinger, la jeg inn en litt rask 1000-meter over konkurransefart. Så da ble onsdagens ettermiddagstur i ni-ti plussgrader slik:

 For lokalkjente; Fra Høyland kirke, ned forbi Tronsholen, rundt Stokkelandsvatnet og tilbake.

Har planer om å gå ut på 5.05 og øke etterhvert, men vet ikke om beina holder. Uansett blir det nok et kjekt løp. Alltid artig å prøve ut ei ny løype.

8 Comments

 • frk linn Posted 1. mars 2012 14:29

  åh, nå fikk jeg lyst til å løpe trapper!!! mon tro om jeg skal løpe på meg litt stive legger og ei fin rumpe i dag? ja, kanskje det.. lykke til i helgen – heia 🙂

 • Janicke Ekelberg Posted 1. mars 2012 16:43

  Veldig viktig å hvile litt før løpene, man vil jo helst være litt "sulten" og ha knallkvikke ben når man skal til pers. Lykke til på lørdag!! Gleder meg til rapport. (c:

 • Silja Posted 1. mars 2012 20:10

  Lykke til;-) Det kommer sikkert til å gå knallbra!! Gleder meg til rapport!

 • Anonym Posted 1. mars 2012 20:28

  Lykke til, heier på deg 🙂 sikker på at treningsgrunnlaget er i boks, såmfår du ha det gøy mens du raser igjennom de 21km. Fra twitter-marianne

 • Trude Posted 2. mars 2012 08:26

  Takk for det:-)Trappetrening er fin-fint.

 • Trude Posted 2. mars 2012 08:28

  Tusen takk. Jeg gruegleder meg, og som alltid dagen før et løp, kjenner jeg alltid flere "småvondter… Men det går seg nok til med å stå tidlig opp, god frokost og møte opp i god tid. En time å kjøre hjemmefra, så med høy, fengende musikk i bilen, blir det en fin oppladning:-) Rapport kommer nok, så Kondis skal ha reportasje med bilder fra løpet.

 • Trude Posted 2. mars 2012 08:28

  Takker. Rapport kommer, uansett. Litt smånervøs i dag, kjenner jeg. Men fremdeles meldt lite vind og seks-sju plussgrader og overskyet. Det liker jeg.

 • Trude Posted 2. mars 2012 08:30

  Thanks, Marianne. Vel, om jeg raser gjennom løypa gjenstår å se. I dag kjenner jeg litt på noen småvondter her og der, men som sikkert bare er psykisk… Treningsgrunnlaget bør være i boks, men usikker på om jeg har kjørt noen litt for tøffe økter i det siste.

Comments are closed.