Trude Håland

Trude Håland

Reiseleder, løper og medeier

Har vært en jogger fra tenårene, og kan i tillegg se tilbake på en aktiv, allsidig idrettsbakgrunn. Utdannet lærer, blant annet fra Norges idrettshøgskole, men har de ti siste årene jobbet som journalist. Løpegleden har alltid ligget der, men slo ut i full blomst da det første halvmaratonet ble gjennomført i 2010. Maratondebuten kom i New York i 2011, og per i dag har hun løpt 27 maraton i 14 land over hele verden – fra det minste med kun et par titalls deltakere, til de gigantiske, med over 50 000 på starstreken, som i Paris, London, New York og Berlin.

«Kan jeg, kan alle» er hennes motto. Det gjenspeiles i en genuin løpeglede og et brennende ønske om at enda flere skal få oppleve mestringsfølelsen det er å krysse mållinja i et løp, og kjenne på atmosfæren som råder ved start, underveis og i målområdet.

«Kan jeg, kan alle»

Trude jakter for tiden å fullføre 50 maraton før 50 år, og er godt i rute. På TH Run Travels sine turer, vil hun være med som reiseleder og delta i løpene. Tar gjerne på seg oppgaven som fartsholder for deltakere som vil fullføre på et bestemt tidsmål.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *