Velkommen 2014 – jeg er i gang

Velkommen 2014  – jeg er i gang

Et nytt løpeår er på trappene, og jeg har hatt to fine treningsturer. For meg er det obligatorisk å starte den første dagen i et nytt år me den løpetur, og det gjorde jeg i går også.

Da ble det 14 fine kilometre i oppholdsvær (det har vært én dag uten nedbør i desember i Rogaland…) og med 5.06 i snitt, ble det også fart på beina, spesielt i siste halvdel.

I dag ble mølla løsningen. Jeg orket rett og slett ikke å ta intervalløkta utendørs, ikke særlig motiverende i motvinden. Da er mølla god å ha, jeg innrømmer det. Hadde også selskap og da går en time superfort.

Dagens økt: 15 minutter oppvarming, 8×2 min med 1 min pause, deretter nesten 20 minutter nedtrapping.

2 Comments

  • Kirsti Posted 2. januar 2014 21:52

    Godt nytt år! Har ventet på oppdateringer nå, ja! 5.06 på 14 km er jo virkelig imponerende…du klarer jammen å holde trøkket oppe da…her blir det for det meste "lapskausløping" for tiden med sikkert alt for mange rolige langturer der det sosiale står i fokus…

  • Trude Posted 3. januar 2014 08:50

    Ja, jeg har ligget brakk med oppdateringer, har vært så travelt på jobb og ellers at jeg ikke har hatt tid.. Joda, det gikk rimelig kjapt første nyttårsdag, iallfall de 7 siste km, tror gjennomsnittsfarten lå under 4.50 på samtlige km, trenger all den fartstreninga jeg kan få fram mot Solastranden. Blir nok ikke pers på meg, men kjekt å være med.

Comments are closed.