Veslemøyløpet

Veslemøyløpet

Neida, lørdagens løp i Arne Garborgs rike er ikke bare for kvinner, og du trenger heller ikke løpe for å delta. Her er klasse både for løpere og de som bare vil gå i jærforfatterens fotspor. Det er gratis deltakelse for alle.

Kort fortalt:

Lørdag 8. september går det første Veslemøy-løpet av stabelen, med start i Knudaheio, like ved Garborgs skrivestue. Videre går løypa innom heimen hans på Garborg, deretter bærer det opp mot Time kyrkje, før deltakerne løper inn på Arne Garborgs vei, og ender opp i Hulda Garborgs vei, like ved det nyåpnede Garborgsenteret.

Lengde:

15 km, og arrangøren frister med lite bakker, hele løypa har et nettofall på 130 meter, så dette lover jo godt.

Praktisk:

Møt opp ved Storstova for gratis buss kl 12. 30. Registreringen foretas ved startområdet, selve løper begynner kl 14.00

Arrangør:

Bryne friidrettsklubb, Undheim idrettslag og Garborgsenteret.

Foss i Bryne sentrum

5 Comments

 • Ann Iren Posted 7. september 2012 09:00

  Lykke til på lørdag! Skulle gjerne vært med selv og hadde det ikke vært fordi vi drar på ferie lørdag så hadde jeg nok vært med selv også!

 • Guro Eriksen Posted 7. september 2012 15:08

  Tror du jeg er "restiuert nok" fra forrige lørdag, til å være med på dette løpet også? Kan jo bare ta det som en treninstur også. Jeg spør deg jeg, siden du har litt mer erfaring enn meg på slike ting 🙂

 • Trude Posted 7. september 2012 20:17

  Det blir ikke noe speed over meg iallfall… Har bare lyst til å prøve løypa. Egentlig passer det ikke inn med treningsopplegg eller andre gjøremål… Er vel ikke helt restituert etter lørdagen, nei… Regner vel en drøy uke for å få en halvmaraton-konkurranse ut av kroppen, men det er jo også individuelt. Jeg har løpt 39 km etter lørdagen….

 • Trude Posted 7. september 2012 20:18

  Riktig god tur (til varmen, antar jeg..) Hadde vært kjekt å se deg igjen på hjemmebane, men du får løpe litt på ferie istedet. Håper alt står bra til med deg:-)

 • Guro Eriksen Posted 8. september 2012 10:37

  "Ikke noe speed over deg" ? Hehe, nei sikkert ikke! 😉 Det sier du alltid 🙂

Comments are closed.