Barcelona halvmaraton

Barca, baby!

Barcelona halvmaraton er et fyrverkeri av et løpsarrangement, og på denne reisen får du alt i ett.
Løypa er av den paddeflate sorten, som innbyr til raske tider. Når værstatistikken i tillegg viser at temperaturen i midten av februar er som en grei norsk vårdag, er det rett og slett ypperlige forhold og en aldri så liten pre-test på løpssesongen som er rett rundt hjørnet på hjemlige trakter.
Men selv om løpingen nokså naturlig har stort fokus, utgjør selve løpet bare et par timer av hele reisen. Det er med andre ord mer enn nok tid til å utforske Spanias nest største by med sitt pulserende liv og uendelige muligheter.
Enten du søker opplevelser innenfor kunst og kultur, vil drikke kaffe utendørs på en fortauskafe, nyte et godt tapasmåltid, rusle rundt på det kjente matmarkedet, ta en shoppingrunde eller rusle langs strandpromenaden, ligger disse mulighetene like utenfor hotelldøra.
Mitja Marato Barcelona, som er det offisielle navnet, har på få år vokst seg til å bli blant de større halvmaraton-løpene i Europa. I 2024 stod nesten 30.000 deltakere på startstreken og det gir en helt egen opplevelse når man står side om side med ukjente løpere og myser mot sola mens man tar innover seg stemningen i minuttene før start.
Start og mål er ved nesten samme sted, i nærheten av Arc de Triomf. Vi bor 10-15 minutters gange herfra, og derfor kan du i praksis bare gå rett til startblokka. En super oppvarming – mer lettvint kan du nesten ikke få det.
Vi legger i tillegg til det sportslige opp til frivillige, sosiale samlinger som felles middager på kveldstid og spesielt kjekt er det å samles til «After run-dinner» der man kan diskutere løpet med andre i følget.

Denne løpsreisen arrangeres i samarbeid med Anton Sport Sommerløpet.

Inkludert i prisen:

  • 4-stjerners nydelig boutique-hotell med sentral beliggenhet like ved La Rambla og med 10-15 minutters gange til start/målområdet
  • Startnummer og t-skjorte
  • Frokost-løpetur valgfritt) dagen før løpet
  • After run-dinner på utvalgt restaurant 
  • Det er mulig for den enkelte å bestille flybilletter selv. TH Run Travels tilbyr flybillett ved forespørsel.  

Pris kommer


7.-10. februar 2025