Barcelona halvmaraton

Barcelona halvmaraton

14.-17. februar 2025

Barcelona halvmaraton er et fyrverkeri av et løpsarrangement, og på denne reisen som vi arrangerer sammen med Anton Sport Sommerløpet, får du alt i ett.

Løypa er av den paddeflate sorten, som innbyr til raske tider. Når værstatistikken i tillegg viser at temperaturen i midten av februar er som en grei norsk vårdag, er det rett og slett ypperlige forhold og en aldri så liten pre-test på løpssesongen som er rett rundt hjørnet på hjemlige trakter.

Mitja Marato Barcelona, som er det offisielle navnet, har på få år vokst seg til å bli blant de større halvmaraton-løpene i Europa. I 2024 stod nesten 30.000 deltakere på startstreken og det gir en helt egen opplevelse når man står side om side med ukjente løpere og myser mot sola mens man tar innover seg stemningen i minuttene før start.

Start og mål er ved nesten samme sted, i nærheten av Arc de Triomf. Vi bor 10-15 minutters gange herfra, og derfor kan du i praksis bare gå rett til startblokka. En super oppvarming – mer lettvint kan du nesten ikke få det.
Vi legger i tillegg til det sportslige opp til frivillige, sosiale samlinger som felles middager på kveldstid og spesielt kjekt er det å samles til «After run-dinner» der man kan diskutere løpet med andre i følget.

Inkludert i grunnprisen er følgende:

  • 4-stjerners nydelig boutique-hotell med sentral beliggenhet like ved La Rambla og med 10-15 minutters gange til start/målområdet. Frokost er inkludert.
  • Startnummer og t-skjorte
  • Frokost-løpetur (valgfritt) dagen før løpet, 25-30 min rolig tempo.

Verdt å vite:

  • Drikkestasjoner med vann og sportsdrikke hver femte kilometer.
  • Frukt og snacks fra andre drikkestasjon ved 10 km.
  • Det deles ut energigel ved 15 km
  • Baggage-drop ca 6-7 min gange fra startområdet.
  • Fartsholdere hvert femte minutt, fra 1.20 til og med 2 timer.

Pris fra 6980.-


Barcelona:

Med sitt pulserende liv byr Barcelona på det aller meste.

Her forenes storbyliv med strandliv på en unik måte, som er en sjeldenhet i Europa. Yr.no bekrefter at Barcelona sjelden byr på annet enn solskinn.

Severdigheter som Gaudis livsverk, La Sagrada Familia og en tur i parken oppkalt etter den berømte arkitekten er verdt å få med seg. Vil du bare slappe av og
drikke kaffe utendørs på en fortauskafe, nyte et godt tapasmåltid, rusle rundt på det kjente matmarkedet, ta en shoppingrunde eller sjekke ut strandpromenaden, ligger disse mulighetene like utenfor hotelldøra.

Det er garantert umulig å kjede seg i Barca.