United Airlines NYC Half

United Airlines NYC Half  er et arrangement i regi av New Yprk Road Runners (NYRR) som er den ledende organisasjonen for løp i New York. Det er også NYRR som arrangerer New York City Marathon.

United Airlines NYC Half

14. – 18. mars 2025

United Airlines NYC Half  er et arrangement i regi av New York Road Runners (NYRR) som er den ledende organisasjonen for løp i New York. Det er også NYRR som arrangerer New York City Marathon.

Halvmaraton-løypa byr på det meste:

Starten går fra Prospect Park i Brooklyn, over East River via Manhattan Bridge. Deretter fortsetter løypa langs Lower East Side og videre oppover Midtown, gjennom ikoniske Times Square før du løper i mål i Central Park – altså en skikkelig guide gjennom hjertet av denne herlige og pulserende metropolen.

Halvmaraton i New York er helt perfekt for deg som vil ha et skikkkelig opplevelsesløp med rene 17.mai-stemningen for hver meter du tar med publikum som står tett på. Er det noe newyorkere kan, er det å heie på løpere. Distansen (21.1 km)  er også ypperlig for deg som synes helmaraton blir i lengste laget – og du kan dessuten trene deg opp til dette i løpet av få måneder. 

United Airlines Half Marathon er en super anledning til å samle vennegjengen til en felles storbytur med et sporty innslag som bare utgjør en bitteliten prosent av et herlig langweekend-opphold.

Vi tilbyr enten kun startnummer eller en kombinasjon med startnummer/hotellopphold på minimum 4 netter. Dette kan utvides alt  etter hvor mange døgn du ønsker å tilbringe i New York. Du kan bestille din flyreise på egen hånd eller overlate dette til oss – det velger du selv.

Som offisiell internasjonal turoperatør har vi sikret oss begrenset antall startnummer – det er ikke mulig å skaffe startnummer til dette halvmaratonet gjennom løpsarrangøren, så her er du i et «eksklusivt» selskap sammen med 28.000 andre løpere.

Vi er to reiseledere med på turen og begge deltar i løpet. Vi kjenner byen og gir gjerne råd om alt fra løpsforberedelser og trening til hvilke steder du bør få med deg – som de kuleste kafeene og rooftop-barene. 

See you in New York

Inkludert i grunnprisen er følgende:

 • Startnummer og t-skjorte
 • Frokostløp i TH Run Travels-regi lørdag morgen i Central Park, 25 min i veldig rolig tempo (valgfritt)
 • Reiseledelse
 • 30 prosent rabatt på Garmin pulsklokker og tilbehør på Garmin.no
 • 10 prosent rabatt på Sporcks-sokker og Triloop treningstøy, som selges i vår nettbutikk

Verdt å vite:

 • Drikkestasjoner med vann og sportsdrikke hver femte kilometer
 • Frukt og snacks fra 10 km
 • Det deles ut energigel ved 15 km
 • Baggage-drop rett ved startområdet.
 • 5 minutters gange til undegrunnsbanen og 25 min reisetid til starten i Brooklyn
 • Det kan være kaldt om morgenen, så det er lurt å ta med gamle, varme klær som du kan kaste fra deg rett før start. Disse samles inn og gis til veldedige organisasjoner

Pris fra 3700,-


New York:

New York City – den pulserende metropolen som aldri sover, er en av verdens mest ikoniske byer, hvor det er umulig å kjede seg.

Utover å delta på United Airlines NYC Half, er det et hav av «must-sees». Her står severdighetene i kø.

En av de mest fremtredende kjennetegnene ved New York er den imponerende skylinen. Panoramaet preges av bygninger som Empire State Building, Chrysler Building og One World Trade Center. Like majestetisk når solen går ned som når den står opp og byen våkner til liv.

New York City er også kjent for sine varierte bydeler, hver med sin unike atmosfære og karakter. Fra det bohemske Greenwich Village til det finansielle distriktet i Lower Manhattan, er hver bydel som et eget mikrosamfunn med sine egne historier og skatter. Central Park er oasen midt i betongjungelen, og er et elsket fristed for befolkningen.

For deg som er interessert i kultur, må du få med deg en forestilling på Broadway, Metropolitan Museum of Art, Museum of Modern Art (MoMA) og Guggenheim Museum – for å nevne noen.

Skal du utforske restaurantlivet er maten i New York like variert som befolkningen selv. Her dufter det av kulinariske fristelser fra alle verdenshjørner rett og slett en smeltedigel av smaker.

Shoppingmulighetene er et kapittel for seg. Fifth Avenue er et must, det samme er kjøpesentrene Macys og Bloomingdales.

New York City er mer enn bare en by; det er en opplevelse.