Valencia halvmaraton

Valencia Halvmaraton

Bli med på en uforglemmelig tur til Valencia og løp en av av verdens raskeste 21.1 km-løyper; Valencia Halvmaraton! Løpet er blant Europas mest populære og samler 25.000 delakere og er allerede utsolgt fra arrangøren. Vi er stolt samarbeidspartner og har selvsagt startnummer tilgjengelig for de som vil være med. 
Løypa er paddeflat og er perfekt for enten debut på halvmaraton-distansen eller om du vil sette ny pers. Løpet tar deg gjennom den vakre Valencia, med sin fantastiske arkitektur og atmosfære. 
Vi bor SH Ingles Boutique Hotel ****, som ligger i hjertet av den sjarmerende gamlebyen, ca 2 km fra start- og målområdet. Ellers er det kort vei til det meste du kan tenke deg, det være seg restauranter og koselige kafeer, shopping og severdigheter.  På løpsdagen har vi også tilbud omg shuttlebuss som tar deg til startlinjen og tilbake til hotellet etter løpet – om du ikke vil ta det som oppvarming eller nedtrapping.
Valencia er en livlig og innbydende by, kjent for sitt fantastiske klima i oktober. Du kan forvente behagelige temperaturer og rikelig med sol, noe som gjør det til den perfekte tiden å besøke. Dagen før løpet vil vi ha en morgenjogging gjennom Jardins del Turia, et must-visit sted for alle som elsker å løpe. Etter et besøk her skjønner du hvorfor byens slagord er «We run this city». Valencia er virkeligig løpernes Mekka!
Etter løpet arrangerer vi «After run-dinner» på en utvalgt  restaurant, med god mat og drikke. TH Run Travels er tilgjengelig under hele oppholdet og vi gir deg gjerne våre anbefalinger om hva du bør få med deg mens du er i Valencia. 

Inkludert i prisen:

  • 3 netter på SH Ingles Boutique Hotel inkl frokost
  • Startnummer til løpet pluss t-skjorte/singlet
  • Shuttlebus til og fra start/mål
  • Reiseledelse fra TH Run Travels
  • 30 prosent rabatt ved kjøp av klokke på Garmin.no
  • 10 prosent på sokker fra Sporcsk og treningstøy fra Triloop

Pris fra 5860kr


25. – 28. Oktober 2024