Vår Triloop historie

Fremtidens treningstøy

FREMTIDENS TRENINGSTØY

Vår Triloop-historie

Av Trude Osaland

Først og fremst er TH Run Travels et løpsreiseselskap med flere av de store maratonløpene på programmet, som New York, Berlin og Valencia, pluss opplevelsesrike Marathon du Medoc i Bordeaux og Marathon du Mont Blanc i Chamonix.

Ellers har vi lagt vår elsk på Annecy, en passe stor, sjarmerende alpeby ca 35 minutters kjøring fra Geneve og et sted der det aldri blåser. Det er vi som bor på Vestlandet ekstra takknemlige for.

Og det var nettopp i Annecy at vi traff på Sandra og Valentin, et ungt par som er aktive triatleter og som har utviklet et treningstøy-merke der plaggene er laget av resirkulert plast fra havet.

Det var Espen som tilfeldigvis oppdaget standen de hadde under Marathon du Lac i Annecy i april 2023, og begeistret ville ha meg (Trude) bort for å se. Vi hadde nemlig i et par år snakket om og tidvis jaktet på treningstøy vi kunne tenke oss å selge gjennom selskapet vårt uten å ha funnet noe vi virkelig likte og som ikke er tøy alle og enhver går rundt i.

Vi ønsker å tilby noe unikt, både for løpsreisene og ved salg av andre produkter og fikk nå en umiddelbar god magefølelse for treningstøymerket Triloop. Det hjelper selvsagt når gründerne er av den dedikerte, hardtarbeidende sorten og tok så vel imot oss.

Da vi kom hjem fra løpsreisen i april for snart ett år siden, holdt vi kontakten med Triloop-paret og fikk tilsendt noen plagg for å teste dem ut. Jeg husker spesielt godt at de ankom i posten en fredag i mai og dagen etter løp jeg maraton i Farsund i t-skjorte og shorts fra Triloop. 

Konklusjon: Dette vil vi gjerne ha agenturet i Norge på. Lette og behagelige plagg å løpe i er helt nydelig og med en miljøvennlig profil i tillegg, er det en innertier, mener vi.

Historien stopper ikke helt der. I begynnelsen av august samme år, dro vi på ferie til Annecy og benyttet samtidig sjansen til å besøke Triloops hovedkvarter i Toulon i Sør-Frankrike, 45 mils kjøring unna.

Men vi var fast bestemt på at disse klærne ville vi ha i hus og dro dit for å møte de to gründerne. Under en hyggelig lunsj og omvisning fikk vi vite at de to hadde truffet hverandre på ingeniørstudiet og skrev en bacheloroppgave sammen da de ble «oppdaget» og rådet til å ta oppgaven et skritt videre.

Med mål om å lage 100 prosent bærekraftige treningstøy og med godt nettverk, samt innovasjonsmidler på plass, satte de to i gang. Siden Sandra og Valentin selv er aktive idrettsutøvere, er de kresne og nøye på passform for best mulig komfort. Det synes vi de har truffet særdeles bra med.

I Toulon testet vi høstens kolleksjon, som vi nesten ikke hadde lyst å ta av oss igjen.. vi kjøpte dessuten med et par andre treningsgensere og et par t-skjorter til fritidsbruk som vi har brukt flittig gjennom hele høsten slik at vi med hånden på hjertet kan anbefale disse videre. Og vi synes jo det er er prikken over i-en at vi har fått sett at alt produseres i Marseille, Nice og Milano. Med umiddelbar nærhet til produksjonen, sjekkes denne nøye minst én gang i uka, ifølge gründerne.

Gleden var stor da vi bestilte vårt første lille parti med klær, og da de endelig ankom oss i Sandnes i romjulen, var det som julaften på nytt. Det eneste skåret i gleden var at løpebuksene manglet i forsendelsen – de ble faktisk borte under frakten, men i slutten av januar fikk vi også dem i hus.

Vi begynner i det små, og akkurat nå har vi kun tatt inn tre-fire ulike dameplagg. Utover våren vil vi supplere med deler fra løpskolleksjonen for menn, og dessuten ta inn t-skjorter i ulike varianter, singleter og shortser. 

Vi er stolte over å være de eneste som tilbyr Triloop i Norge, og håper at plaggene blir godt mottatt. 

Dette har vi virkelig troen på og er overbevist om at kvalitet varer lengst.

I skrivende stund er det seks uker til vi igjen setter kursen for et nytt løpseventyr i Annecy med over 20 reisende i følget og med en middagsavtale med Sandra og Valentin i vente. De skal selvsagt stå på stand i forbindelse med arrangementet og vi gleder oss til å se nyhetene de har med seg.

Vi håper jo at du blir like begeistret som oss.

Legg igjen en kommentar