Run the World

Slik blir du en løpsglobetrotter

Slik blir du en….

løpsglobetrotter

Av Trude Osaland

Det er alltid noe å strekke seg etter, også mål som ikke har med tider å gjøre. Visste du at du er en maratonglobetrotter når du har løpt maraton i 10 land? 

Per i dag kan vi i TH Run Travels skryte på oss 14 ulike land på samvittigheten, og vi er stadig på jakt etter flere.
Norge, Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrike, England, Nederland, Italia, Spania, Hellas, Østerrike, USA, Dubai og Karibien er våre foreløpige nasjoner.
For å bli provisorisk medlem i Maraton Globetrotters, må du kunne skilte med deltakelse i fem ulike land. Fullverdig medlemsskap krever det dobbelte.
Foreløpig er det fem nordmenn på lista som har ti eller flere maraton i ti eller flere ulike land. Det betyr ikke at det er slik i praksis, for man må aktivt melde seg inn for å bli registrert. Og antall nordmenn som deltar i utenlandske løp, er stadig stigende.

Vi hjelper deg mer enn gjerne på veien mot å bli en løpsglobetrotter!

På vårt program står også et, for oss nytt land, på lista – nemlig Sveits. Geneve maraton har opparbeidet seg et solid rykte spesielt etter at løypa har blitt lagt om og framstår som lettløpt.

I 2022 har TH Run Travels Frankrike, Sveits, Spania og Hellas på lista over løpsdestinasjoner i utlandet:

  • Annecy
  • Geneve
  • Chamonix (Mont Blanc)
  • Medoc/Bordeaux
  • Athen
  • Valencia

Sjekk ut informasjonen om våre turer under fanen «Løpsreiser».

I skrivende stund er det seks uker til vi igjen setter kursen for et nytt løpseventyr i Annecy med over 20 reisende i følget og med en middagsavtale med Sandra og Valentin i vente. De skal selvsagt stå på stand i forbindelse med arrangementet og vi gleder oss til å se nyhetene de har med seg.

Vi håper jo at du blir like begeistret som oss.

Legg igjen en kommentar