Sokkene som trender i Europa

Bli hekta du også

Get ready for some magic

Sokkene som trender i Europa

Av Trude Osaland

Vi burde jo sett greia allerede i 2021, da vi gikk forbi stativet med de fargerike løpssokkene på Expo i Valencia Marathon. Det gjorde vi ikke. I stedet ristet vi  litt forsiktig på hodet og tenkte hvem i all verden som ville løpe rundt i sokker med alle slags mønstre og knallsterke farger. Nei, her skulle det løpes i de gamle, hvite (og trauste) treningssokkene vi hadde pakket med oss hjemmefra.

Nøyaktig ett år senere ruslet vi forbi stativet akkurat samme sted, men stoppet opp og ble enige om å teste ut hvert vår par. Det kunne jo ikke skade. Men for all del, vi safet og kjøpte med oss en hvit variant med blå striper og rød logo. Safe (og kjedelig).

Dagen derpå, etter 42,2 km i Valencias gater med nye sokker på beina, tenkte vi at dette var skikkelig gode greier. Ikke ei eneste blemme, ei heller gnagsår. Dessuten skled verken sokkene nedover ankelen eller i skoen. 

En plan var sådd.

Likevel skulle det gå enda 10 måneder før vi gjorde alvor ut av tanken på å kontakte produsenten. Da hadde det ene paret fått kjørt seg gjennom fem-seks maraton og noen halve. Null blemmer og null gnagsår, bare utrolig god komfort.

Disse kunne vi virkelig gå gode for rent kvalitetsmessig. Dessuten likte vi tanken på at all produksjon foregår på fabrikken i Valencia. For oss er det et ytterligere kvalitetsstempel. I tillegg er duoen, Jorge og Alex, som står bak Sporcks av den svært trivelige, og ikke minst av den seriøse sorten. Vi vet at de har jobbet knallhardt siden 2016 og lagt sjela si ned i å utvikle treningssokker med det lille ekstra og som er tilpasset utøvere i ulike idretter.

Ikke minst elsker vi det banebrytende designet med de diggeste fargekombinasjonene. Flere ganger i året slippes nye varianter, den ene sprekere enn den andre.

Freshe sokker er en billig måte å oppgradere et løpsantrekk på, var det en som sa til oss da han kjøpte med seg hjem x antall par til seg og kona. 

Vi er helt enige. 

Sokker som matcher skoene er hot, og gjør noe med humøret. Vi er stolte og glade for at vi kan tilby Sporcks i vår nettbutikk og håper at du blir like hekta som oss. 

Hvite sokker av den utvaska sorten er historie i denne heimen. Nå kan vi ikke få nok av enhjørninger, digge fargekombinasjoner, blomster, smileys, striper og stjerner.

Life is too short to wear boring socks.

Legg igjen en kommentar