Barcelona halvmaraton

Barca, baby! Barcelona halvmaraton er et fyrverkeri av et løpsarrangement, og på denne reisen får du alt i ett.Løypa er av den paddeflate sorten, som innbyr til raske tider. Når værstatistikken i tillegg viser…

Valencia halvmaraton

Valencia Halvmaraton Bli med på en uforglemmelig tur til Valencia og løp en av av verdens raskeste 21.1 km-løyper; Valencia Halvmaraton! Løpet er blant Europas mest populære og samler 25.000 delakere og er allerede…

United Airlines NYC Half

United Airlines NYC Half  er et arrangement i regi av New Yprk Road Runners (NYRR) som er den ledende organisasjonen for løp i New York. Det er også NYRR som arrangerer New York City Marathon.

Valencia Marathon

Valencia er en herlig storby, som ikke føles stor i det hele tatt, selv om den er Spanias tredje største etter Madrid og Barcelona, med sine drøyt 800.000 innbyggere.

Marathon du Medoc

Medoc Marathon et et vin- og karnevalsmaraton, der de fleste deltakerne er utkledd. Drikkestasjonene byr blant annet på vin, ost, tørket frukt, østers, entrecote og mye annet snadder mens du løper mellom vinrankene i et av Frankrikes ypperste vindistrikt. Temaet i 2023 var "Gastronomy", mens det for 2024-utgaven ikke er bestemt enda.

Chamonix Marathon

Herlig småby som ligger 1000 moh, en times kjøretur fra Geneve. Mest kjent som et yndet sted for skientusiaster vinterstid, men er også et eldorado for de som er glad i trailrun. Et løypenett av de sjeldne innbyr til turer på alle nivå, og her kan du boltre deg fritt på både smale og brede stier, som er godt tilrettelagte.

Berlin Marathon

Berlin Marathon er et av verdens største maratonløp, og arrangeres hvert år den siste helgen i september. Arrangementet er innviet i World Marathon Majors og er sammen med London Marathon regnet som det mest prestisjefylte langdistanseløpet i Europa.

Annecy Marathon

Marathon du Lac Annecy er kåret til et av Frankrikes beste løpsarrangement. Det er ikke vanskelig å skjønne. Vakrere kulisser skal du lete lenge etter. Hvem vil ikke løpe i soloppgangen langs Frankrikes reneste innsjø som er omkranset av snøkledte alpefjell?

New York City Marathon 

Det finnes få løpsarrangement som kan sammenlignes med dette. En kombinasjon av en ordentlig storbyferie og å gjennomføre et maraton - det blir neppe bedre. En av verdens mest ikoniske løyper tar deg gjennom New Yorks fem bydeler, og starter på Staten Island.